Vekop

A WENFIS Mérnök Iroda Kft. 8,654 millió forint európai uniós támogatást nyert a „VEKOP-1.2.6-20-200 – „A mikró-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” pályázati konstrukció keretében.

A program keretében a „Mérnöki szolgáltatások fejlesztése a munka-, tűz és környezetvédelmi szektorban” elnevezésű projekt valósult meg.

A projekt során a gépvizsgálatokhoz új vizsgáló műszereket szereztünk be, a környezetvédelmi zajvizsgálatokhoz még professzionálisabb eszköz és elemzőszoftver került megvásárlásra és bevezetésre, tűzoltótechnikai szakágunk eszközparkja pedig új, digitális vízhozam mérővel bővült, csak néhány fejlesztést megemlítve.

Ezek a fejlesztések természetesen nem csak eszközöket, hanem digitális platformjainkat is érintik, azok közül is kiemelten a nagy népszerűségnek örvendő online oktatási rendszerünket is újabb funkciókkal és lehetőségekkel ruháztuk fel.

A projekt megvalósítása 2020. június 1. - 2020. december 31-ig terjedő időkeretben történt és a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.