Elsősegélynyújtó felszerelések

Quick Stop vérzéscsillapító spray, 50 ml

Permetezzük közvetlenül a vérző területre 15 cm távolságról, majd várjunk pár másodpercet, míg a rugalmas fehér film réteg kialakul a seben. Szükség esetén ismételjük meg a fent leírtakat.

A vérzés megszűnése után rögtön kötözhetjük a sebet.

Szembe nem kerülhet!
Összehúzza a sebet.
Hajszáleres vérzésekre.
Gyors és hatékony.
Csökkenti annak az esélyét, hogy a seb újból vérezzen.
Természetes anyagokból készült.
Nem okoz allergiát.

 

Quick Stop vérzéscsillapító spray

Burn Free szemmosó aerosol, 250 ml

Személyre szabott hordozható szemmosás. Sterilitását többszöri használat után is megőrzi, mivel tartalma nyomás alatt van. Kényelmes, egykezes használat. Minőségét 3 évig megőrzi, tartósítószer-mentes.

A Burn Free szemmosó aerosol különlegessége a hagyományos szemmosókkal szemben, hogy többszöri használat után is képes megőrizni sterilitását, így használat után nem kell kidobni, csak ha kiürült.

A Burn Free 250ml szemmosó egyedülálló képessége, hogy 15 percig folyamatosan lehet öblíteni a sérült szemet. EU szabvány.

Főként mechanikai szemsérülésekre ajánlott.Szilárd halmazállapotú idegen testek kimosatására, továbbá a már semlegesített kémiai anyagok által okozott irritáció csökkentésére.

Savas és lúgos kémiai anyag okozta sérülések ellátására javasoljuk az OculavNit 250 ml szemmosó oldatot.

 

Burn Free szemmosó aerosol

OCULAV NIT 250ml szemmosó oldat

Savas és lúgos kémiai anyag okozta sérülések ellátására javasoljuk az OculavNit 250 ml szemmosó oldatot.

Összetétel: 100 ml oldat tartalma:
Nátriumdihidrogén-foszfát 2 H2O 440 mg
Nátriummonohidrogén-foszfát 12 H2O 4040 mg

Felhasználási terület: a szemek és a kötőhártya öblítésére, sav vagy lúg okozta marás esetén.

Kiegészítő termékként javasoljuk a 0,9% -os nátrium-klorid tartalmú steril, BURN FREE 250ml szemmosó spray-t az esetleges maradék vegyszerek és szennyeződések eltávolítására. Irritáció csökkentésére.

 

 Oculav Nit szemmosó oldat

BurnFree égési gél, 118 ml

Koncentrált és nagymennyiségű gyógynövényt /Teafa és Aloevera/ tartalmazó készítmény. Nagyfokú hő elvonó képességű és kitűnő fájdalomcsillapító. Kiváló gyulladás csökkentő és fertőtlenítő hatású.

Több alkalommal ismételve, vékony rétegben vigyük fel az égett bőrfelületre, kötözzük be és pár órán keresztül hagyjuk hatni. Majd újra végezzük el az előbb leírtakat.

Első- másod- harmadfokú égési sérülésekre, továbbá rovarcsípésre és napégésre egyaránt használható.

Égési sérülések kötözésére javasoljuk az aluplast steril kötszerek használatát.

 

 Burn Free égési gél

Söhngen fagyasztó spray 100 ml

Gyorsan ható és hatásos hidegsokk horzsolás, ütés, görcs, ficam és rándulás kezelésére. Gyors alkalmazása csökkenti az irritált, túlterhelt izmok és idegek okozta heves fájdalmat. környezet- és ózonbarát. 15 cm-es távolságból, körkörös mozdulatokkal 3-5 másodprcen át fújjuk le az érintett területet., többször megismételve. Kezdeti heves fájdalom csökkentésére.

 

söhngen
SZEMÖBLÍTŐK

PLUM 4691 szemöblítő 200 ml

Kézre álló, kisméretű flakon 0,2 liter 0,9 %-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz, amellyel könnyen eltávolíthatóak a szembe került fizikai szennyeződések. Ergonomikus, porvédő kupakkal rendelkezik, amely illeszkedik a szemgödörbe. Címkéjén részletes használati utasítás található. Szavatossági idő: 3 év.

 

 plum4691

PLUM 4752 szemöblítő 200 ml

Kézre álló, kisméretű flakon 4,9 %-os steril foszfátpuffer oldattal, amely semlegesíti a szemfelszínt kémiai anyagok okozta balesetek esetén. A flakon könnyen hordható a speciális tervezésű övtáskában, elsősegély dobozban vagy szerszámos ládában is. Fali tartóval is felszerelhető. Ergonomikus, porvédő kupakkal rendelkezik, amely illeszkedik a szemgödörbe. Címkéjén részletes használati utasítás található. Szavatossági idő: 3 év.

 

 plum4752

PLUM 4604 szemöblítő 500 ml

Kézre álló, kisméretű flakon 0,2 liter 0,9 %-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz, amellyel könnyen eltávolíthatóak a szembe került fizikai szennyeződések. Ergonomikus, porvédő kupakkal rendelkezik, amely illeszkedik a szemgödörbe. Címkéjén részletes használati utasítás található. Ajánlott önálló használatra, a nálunk kapható övtáskához vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is. Szavatossági idő: 3 év.

 

 plum4604

PLUM 4773 szemöblítő állomás
(200 ml + 500 ml)

Fali szemöblítő készlet 1 x 200 ml pH semleges és 1 x 500 ml Plum szemöblítő flakonnal, tükörrel és útmutató képekkel. Alkalmas olyan munkahelyeken, ahol savak, lúgok és szilárd szemcsék juthatnak a szembe.

 

 plum4773